Kerstboomverbranding /Nieuwjaarsbijeenkomst

foto-website-kerstboomverbranding-2016

Foto: F.J. van Oudheusden

Nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 12 januari!

Vele jaren geleden organiseerde Wijkvereniging Velletri aan het begin van het nieuwe jaar kerstboom verbranden. Die traditie hebben we sinds 2016 in ere hersteld.

Op vrijdagavond 12 januari bent u weer van harte welkom bij onze nieuwjaarsbijeenkomst, waarbij u onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van een gezellig vreugdevuur, dweilbands en ander vertier.

U kunt uw kerstboom vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur inleveren of ’s avonds meebrengen. De kerstboom voor uw voordeur leggen kan ook, dan wordt deze ongetwijfeld meegenomen door enthousiaste kinderen uit de wijk. Elke ingeleverde kerstboom is namelijk goed voor één lootje, waarmee leuke prijzen te verdienen zijn tijdens de loterij.

Wanneer: Vrijdag 12 januari, 19:00-21:00 uur
Wie:Alle bewoners uit de wijk Velletri
Waar: Basketbalplein a/d Zouavenlaan en Burgemeester v/d Drieslaan
Kosten: Gratis.
Consumpties te verkrijgen met consumptiebonnen à € 1,00.
Inleveren: Kerstbomen afgeven tussen 16:00-19:00 uur op het basketbalplein

Let op ! Kinderen s.v.p. onder begeleiding en toezicht van (groot)ouders

Oproep:
Voor deze activiteit zijn we nog op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers die meehelpen met de uitvoering. Iets voor u? Mail: info@wijkverenigingvelletri.nl